Ja ik help mee!

Wilt u Vrienden van Steppenomaden Mongolië steunen met een financiële bijdrage?

Dat kan door rechtstreeks  een bedrag over te maken via Ideal of Paypal
of door het machtigingsformulier te downloaden en in te vullen.

Met uw donatie steunt u direct kleinschalige projecten met een concreet resultaat en zonder overheadkosten.
U kunt kiezen voor een standaardbedrag (5, 10 of 15 euro) of een eigen bedrag invullen (minimum 1 euro).

Ideal

Bedrag

Paypal

Privacy

Algemeen: Vrienden van Steppenomaden Mongolië gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.

SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Vrienden van Steppenomaden Mongolië om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Vrienden van Steppenomaden Mongolië. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Machtiging

Wilt u het op een andere manier over maken, download dan het machtigingsformulier, vul het in, sla het ingevulde formulier op en mail het vervolgens naar Vrienden van Steppenomaden Mongolië.

Het formulier printen en handmatig invullen kan natuurlijk ook. Stuur het dan op naar:
Stichting Vrienden van Steppenomaden Mongolië, Griftdijk Zuid 91, 6663 BC Lent.

U ontvangt altijd een e-mail ter bevestiging van Vrienden van Steppenomaden Mongolië.

U kunt natuurlijk ook een donering doen door een bedrag over te maken op IBAN: NL68 RBRB 0851 4046 69 ten name van Vrienden van Source of Steppe Nomads Mongolië

Nieuwsbrief

Wilt u onze mail-nieuwsbrief ontvangen?

Meldt u dan aan!

    Sponsoren

    Vrienden van Source of Steppe Nomads werft sinds 2008 fondsen in Nederland. Donaties komen voor het grootste deel van particulieren en leden van de Christelijke kerkgemeenschap in Bennekom. Zij staan hier niet met naam en toenaam vermeld. Wij danken hen bij deze; zonder hen hadden wij niet zoveel kunnen bereiken met en voor de herders en steppenomaden in Mongolië.