Wat u kunt doen!

Wilt u Vrienden van Steppenomaden Mongolië steunen met een financiële bijdrage?

Dat kan door een bedrag over te maken naar Steppenomaden Mongolië.

Ga daarvoor naar:

Sponsoren

Sponsor Vrienden van Steppenomaden nu gratis via Sponsorkliks!

Onze stichting is nu ook aangemeld bij Sponsorkliks. Hierdoor kan iedereen gratis  Stichting Vrienden van Steppenomaden Mongolië sponsoren.
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de Stichting. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze stichting hier direct van! 
Hoe het werkt? Heel simpel; ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar onze website. Hieronder staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels waaronder Bol.com, Wehkamp, Booking.com, Hema, Coolblue en Zalando, en vele andere. Elke aankoop bij een van deze websites via Sponsorkliks levert onze stichting commissie op terwijl dezelfde prijs door u wordt betaald. Het zou geweldig zijn als iedereen dit zou willen doen!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Start een Crowdfundingsactie met PIF world

Dit online platform verbindt mensen met non-profit organisaties en -initiatieven en maakt het mogelijk dat iedereen mee kan werken aan een betere wereld. Onze stichting heeft een pagina en drie acties op PIF world. Iedereen kan een (sponsor)actie opstarten om geld in te zamelen voor de steppenomaden in Mongolië. Bijvoorbeeld sponsorlopen, verkoop van koekjes of tweedehands spullen, acties op scholen, statiegeldacties etc. etc. Dus kom in actie als u wilt! Klik op het onderstaande logo van PIFWORLD

Bedrijfssponsor

U kunt als bedrijf natuurlijk ook sponsor van Stichting Vrienden van Steppenomaden Mongolië worden. Dit kan op vele verschillende manieren. Wilt u weten hoe, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar mail@steppenomadenmongolie.nl . Het logo van uw bedrijf of instelling wordt dan bij ons hieronder op de website geplaatst.
Doet u mee?

Nieuwsbrief

Wilt u onze mail-nieuwsbrief ontvangen?

Meldt u dan aan!

 

Privacyverklaring

    Sponsoren

    Vrienden van Source of Steppe Nomads werft sinds 2008 fondsen in Nederland. Donaties komen voor het grootste deel van particulieren en leden van vermogensfondsen. Zij staan hier niet met naam en toenaam vermeld. Wij danken hen bij deze; zonder hen hadden wij niet zoveel kunnen bereiken met en voor de herders en steppenomaden in Mongolië.