Samenwerking met Wilde Ganzen

juli 2019

Haaije Postma en Lena Khazidolda

Onze samenwerking met Wilde Ganzen is een feit! Voor twee projecten gaan we gezamenlijk fondsen werven:
1. Inrichting van de nieuw te bouwen kleuterschool (m.b.v. financiering van de Mongoolse overheid). Project begroting: 21.412,- Euro
2. Stallen, veevoeder en groentekassen voor herders in Dayan. Project begroting: 13.800,- Euro
In totaal is dat een bedrag van 35.212,- Euro.

We gaan zelf 2/3e van de projectbegrotingen financieren, dat is bijna 23.500,- Euro. Inmiddels hebben we via vermogensfondsen, een sponsoractie en donaties van onze vaste donateurs al een bedrag van bijna 15.000,- Euro beschikbaar gekregen! Dat is fantastisch, maar we zijn er dus nog niet en gaan verder met het aanschrijven van stichtingen en onze vaste donateurs, een nieuwe actie opzetten en wellicht crowd funding. Wilt u ook een donatie doen voor een van de projecten? Klik dan hier. Of hebt u ideeën of contacten die ons kunnen helpen dan horen we het heel graag!

Wilde Ganzen draagt 1/3e deel van de totale projectbegroting bij (bijna 12.000,- Euro). Zij doen dat o.a. door middel van aandacht en publiciteit op televisie in het ‘Project van de Week’ en een interview met ons in het december nummer van hun Wilde Ganzen Magazine.

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd en steunt particuliere initiatieven die concrete en duurzame projecten uitvoeren gericht op armoedebestrijding. Onze doelstellingen zijn identiek.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Wilde Ganzen en gaan met hen een groter verschil maken in goed onderwijs, gezonde voeding en betere dieromstandigheden voor de steppenomaden en hun kinderen!