Ben wandelt de Nijmeegse Vierdaagse voor de kleuters

Juni 2023

Hallo! Mijn naam is Ben, ik ben 13 jaar oud en ik woon in Nijmegen Lent. Vorig jaar heb ik de Nijmeegse Vierdaagse gelopen en met de Vierdaagse Sponsorloop meegedaan. Er is toen geld voor een groentekas ingezameld. Dat was veel, meer dan 1600 Euro, ik was er superblij mee!

Dit jaar wil ik nog meer ophalen, mijn doel is 2000 Euro. Als we dat kunnen halen ben ik jullie enorm dankbaar voor de steun aan mij en de kinderen van de steppenomaden. Deze keer loop ik voor een kleuterschool in Ulaankhus die bedjes en dekens nodig hebben voor de middagslaapjes van de kleuters. Zoals je ziet liggen ze zonder bedjes op de grond, wel op een dikke mat maar een bedje is natuurlijk veel fijner. Ook hebben ze nog meer speelgoed nodig.

Wil je mij en de kleuters sponsoren? 

Dit jaar doen we het niet via de Vierdaagse Sponsorloop want het heeft vorig jaar veel tijd en hoofdpijn gekost om het geld overgemaakt te krijgen naar de stichting. Wat er fout ging weten we niet goed, maar we doen het nu via de doneerpagina van deze website https://steppenomadenmongolie.nl/doneren/. Deze is speciaal en tijdelijk voor mijn sponsorloop ingericht, zodat je zeker weet dat je bijdrage direct naar de kleuterschool gaat. En helemaal top: Binnenkort sluit de stichting opnieuw een samenwerkingsovereenkomst met Wilde Ganzen. Dat betekent dat ieder bedrag waarmee jullie mij sponsoren wordt verdubbeld door Wilde Ganzen!!

Ik ga 4x 30 km wandelen van 18 t/m 21 juli, wish me luck!

– Dat kan via mail@steppenomadenmongolie.nl