Lena in Nederland en bij Wilde Ganzen

10 juni 2023

Lena, de directeur van onze partnerorganisatie, was in Nederland!

We waren heel erg blij om haar weer te zien. Met haar en haar medebestuursleden van Source of Steppe Nomads Mongolia hebben we een langdurige relatie gebaseerd op vertrouwen, gelijkwaardigheid en vriendschap.

De timing van haar bezoek kon niet beter want we zijn met Wilde Ganzen in gesprek over een meerjarenprogramma gericht op gemeenschapsontwikkeling. Linda van der Hoek, adviseur projecten bij Wilde Ganzen, offerde haar zaterdagmiddag op om onze voorzitter Haaije met Lena te ontvangen en te praten over de inhoud van het programma en de ondersteuning van Wilde Ganzen. We hopen binnenkort de samenwerking met Wilde Ganzen te starten en wederom een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen van duurzame en veerkrachtige nomadengemeenschappen in Mongolië.

Na de bespreking met Linda lukte het Haaije en Lena om een bezoekje te brengen aan Haaije’s moeder Sietske Haisma, de vrouw van onze oprichter Geert Postma, waar Lena in het eerste uur van haar aantreden als directeur veel adviezen van heeft mogen ontvangen en die zij haar ’tweede vader’ noemt ❤️