Bestuurswisseling bij onze partner

januari 2024

  

v.l.n.r. Dr Maka, Kulshash, Tabis en Meirjan

In het bestuur van onze partner NGO Source of Steppe Nomads in Mongolië heeft een bestuurswisseling plaats gevonden; Tabis (de  gepensioneerde oud-burgemeester van Sogog) en Kulshash (de gepensioneerde directrice van de kleuterschool in Sogog) zijn afgetreden en hebben plaats gemaakt voor de twee nieuwe bestuursleden Dr. Maka en Meirjan. We zijn Tabis en Kulshash erg dankbaar. We hebben sinds 2006, toen we ze voor het eerst ontmoetten, heel goed en effectief samengewerkt voor eerst de Sogog-gemeenschap en later in het grotere gebied van Ulaankhus soum. Ze hebben ons altijd warm welkom geheten en ons gastvrij onthaald als we op bezoek waren. Beiden hebben hard gewerkt voor het grotere goed van hun gemeenschap en we kunnen hen alleen maar complimenteren daar voor. Ze zijn een voorbeeld voor ons en onze kinderen! We wensen hen een welverdiende rust en een goede gezondheid toe tijdens hun pensioen en een fijne tijd met hun (klein)kinderen.

Tegelijkertijd zijn we blij Meirjan en Dr. Maka te mogen verwelkomen in het bestuur van SSN. We wensen hen veel succes in hun rol als bestuurslid. Op deze pagina staat meer over hen geschreven https://steppenomadenmongolie.nl/partners/

We kijken ernaar uit om samen met hen te werken aan onze gezamenlijke missie en doelen!