Extra vitaminen in de winter

November 2021

Net als voorgaande jaren doneren we in september vitaminen en basis medicatie als paracetamol aan de lokale mobiele artsen. Dit jaar zijn er ook COVID-19 antigeen testen aangeschaft om bewoners in afgelegen gebieden de gelegenheid te geven zich snel te laten informeren over hun gezondheid.

Al deze belangrijke artikelen hebben de gemeenschap geholpen om op tijd eerste hulp te krijgen. We zijn erin geslaagd om de snelheid van verschillende griepsoorten in de lokale (kleuter)scholen en COVID-19 besmetting in de gemeenschap te remmen en zelfs te stoppen

Alle bestuursleden van onze partnerorganisatie Source of Steppe Nomads en de gemeenschap zijn erg blij dat we dit voor hun belangrijke project hebben vlekkeloos hebben uitvoeren in de COVID-19 pandemie.